Kattints az ikonokra!
01
01
Kockázattal arányos felügyeleti rendszer: valós veszélyforrásokra fókuszálva
Jelentősen csökkentett napi adminisztrációs teher: ellenőrzésre optimalizált folyamatok
Ellenőrzési és adminisztrációs feladatokból felszabadított értékes idő
Adminisztrációs Valós kontroll a folyamatok felett

A sablon rendszereket gyakran a hatósági megfelelőség hamis ígéretével értékesítik, mintha a HACCP egyetlen célja a bírságok elkerülése lenne. Ez azonban egy téves megközelítés.
A HACCP-rendszer gyakorlati működtetése a vállalkozás legfontosabb biztonsági védvonala: kiszűri a fogyasztók egészségére leselkedő veszélyforrásokat, ezzel megvédve a fogyasztót és a vállalkozás jó hírnevét.
Tény, hogy a vásárláskor sablon HACCP megoldások olcsóbbak.
De az alacsony ár ára, a rengeteg felesleges napi adminisztráció, ami a legtöbb esetben csak indokolatlan papírgyártás.
Mi pontosan ezeket az értékes perceket és órákat adjuk vissza a napi üzemeltetés számára. Az adminisztrációs feladatok jelentős csökkentésével már rövid távon is megtérül a „különbözeti felár”, bizonyítva, hogy a minőségi megoldás valójában a gazdaságosabb választás is a valós biztonság mellett.
02
Rejtett üzemeltetési kockázatok feltárása
Hatósági kollégák által lefolytatott „kockázatmentes” felkészítő ellenőrzés
Labor-,& műszeres vizsgálatok
Élelmiszerbiztonsági szint minősítés
Minőségügyi standardok szerinti auditok
(ISO 27001, MSZ EN 16636, GLOBALG.A.P, GMP, BRC, ISO 22000:2018 szabvány, FSSC 22000 szabvány)
Élelmiszerbiztonsági standardok szerinti auditok
(ÉBIR, HACCP, IFS Food, HALAL, ISO 22000, FSSC 22000)
02
Mi hiszünk abban, hogy egy auditnak nem csak a hibakeresésről, hanem a közös gondolkodásról és a fejlődésről kell szólnia. Éppen ezért a feltárt hiányosságok mellett a megoldásra, a szükséges korrekciós intézkedésekre (is) koncentrálunk.
Hogy ez a folyamat ne vesszen el, Freeauditor rendszerünkkel minden átláthatóvá és nyomon követhetővé válik:
Te is láthatod a különböző területek (infrastruktúra, személyi higiénia, adminisztrációs feltételek…stb.) teljesítményét és a javítások állapotát.
A közös munka gyümölcse pedig egy hiteles élelmiszerbiztonsági minősítés, amely a vendégeid felé is bizonyítja az elkötelezettségedet a minőség és biztonság iránt.
03
03
Nálunk a kötelező oktatás nem csupán egy aláírt jelenléti ívet jelent.
Hiszünk abban, hogy a valódi fejlődést csak a gyakorlatra váltható oktatás jelent.
Képzéseinket ezért kifejezetten az auditok során feltárt hiányosságokra és a mindennapi kihívásokra építjük.
Képzéseink többek között az alábbi területeket fedik le:
04
04
04/1.
Automatizált adminisztrációs folyamatok
Nébih együttműködési megállapodással
04/1.
04/2.
Kötelező képzések szakértőktől
Hatósági megfelelőséggel
04/2.
04/3.
Élelmiszerbiztonsági szint változás követés
Adatokból riport generálás
04/3.
MSC élelmiszermérnök